DJI Air 2S buying guide

Nieuwe DJI Air 2S drone op de markt

camera's, drones, FPV, , , , , Leave a comment

Inhoud

Nieuwe DJI Air 2S Drone op de markt

DJI zette nog niet zo lang geleden de dronewereld op z’n kop met de introductie van de DJI FPV. Nu lijkt DJI wederom de aandacht te hebben getrokken met een onaangekondigde lancering van de DJI Air S2.

In het schap in Amerika

Verschillende bronnen hebben aangegeven dat dit nieuwe model bij onder andere Best Buy in de schappen te vinden is. 


In een foto gemaakt voor een Amerikaanse dronepiloot is te zien dat de Air 2S veel gelijkenissen heeft t.o.v. zijn voorganger, maar ook de nodige wijzigingen heeft ondergaan. Zo beschikt de drone over een zeer welkome 1-inch CMOS sensor en bevat de drone ADS-B. Met dit laatste staat de drone in contact met andere deelnemers van het luchtruim – waardoor eventuele ongelukken kunnen worden voorkomen.

DJI Air 2S guide
achterzijde van de doos
DJI Air 2S buying guide
de DJI Air 2S fly more combo

Veranderingen t.o.v. de Mavic Air 2

Wat daarnaast interessant is, is dat deze Air 2S compatibel is met de DJI FPV goggles die gebruikt worden voor de DJI FPV drone. Met dit laatste type drone springt DJI op de laatste trend op dronegebied. Eerder schreven we al eens over FPV – waarin we dieper in zijn gegaan op wat FPV is en waar je het zoal voor kunt gebruiken.

Ook de DJI motion controller, tevens voor de DJI FPV ontwikkeld werkt met de Air 2S.

De vernieuwde versie van Occusync 3.0 waarmee de drone contact houdt met de controller, heeft een bereik van 12 kilometer. De vliegtijd is 31 minuten per acculading en de camera filmt in maar liefst 5.4K op 30fps, 4K op 60fps en 1080 op 120fps. 

Wat denk jij?

Wij kijken uit naar de Nederlandse release, want hiermee lijkt DJI het gat tussen de Mavic Air en de Mavic Pro series te willen dichten. We zijn erg benieuwd naar de prijzen in Europa – en dan natuurlijk met name in Nederland. Wel weten we dat deze nieuwe drone van DJI in Amerika voor $1.299 in de winkels ligt.


Wat denk jij? Wat kunnen we van de prijs verwachten in Nederland – en lijkt dit je wat?

Account van CRWLST.nl. Voor vragen en/of opmerkingen: mail naar info@crwlst.nl. We reageren doorgaan binnen één werkdag op jouw vraag, verzoek of suggestie.

0 comments

Leave A Reply

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online